Delen:

Op maat gemaakte gehoorbescherming

De otoplastiek is een op maat gemaakt "oorstukje" voor een ieder die vaak gebruik wil maken van een goede bescherming met een perfecte pasvorm. Bij het gebruik van slijptollen, kettingzagen, maaimachines enzovoorts is goede bescherming vereist of zelfs verplicht, maar ook op de motorfiets is het een uitkomst. De prijs zal u meevallen, € 118.50 per paar.

Het maken van het oorstukje.

Van de gehoorgang wordt een afdruk gemaakt die in het ISO-9002 gecertificeerde laboratorium verwerkt wordt tot een perfect passend oorstukje. Dit kan gemaakt worden met conventioneel hard materiaal of met het door Noizezz ontwikkelde Soft Komfort materiaal. De vele extra voordelen van het zachte Soft Komfort materiaal zoals een hoger draagcomfort, een langere levensduur, een betere pasvorm, een snellere gewenning, volledig onbreekbaar en de zeer hoge hygiene zorgen ervoor dat we nagenoeg 100% Soft Komfort materiaal leveren.
 
Door deze selectieve demping worden alleen de schadelijke niveaus gefilterd en blijven omgeving- en spraakgeluiden behouden. Verder is het filtertje een open systeem. Hierdoor blijft men richtinghoren en worden hinderlijke drukverschillen voorkomen.

 

In eerder genoemd oorstukje wordt een filter geplaatst. Dit filter is er in 4 verschillende niveaus van weinig tot zeer veel demping. De keuze van het filter wordt bepaald door de geluidsomgeving  waarin de beschermers gebruikt worden.

Garantie.

De otoplastieken worden geleverd met 5 jaar garantie op materialen en 3 maanden op de pasvorm. Filters kunnen binnen 3 maanden kosteloos worden omgewisseld.

Otoplastieken zijn er in diverse uitvoeringen.

Muziekdoppen


Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de volgende opties:


Tevens is er een diefstal en verlies regeling mogelijk. De kosten hiervan bedragen € 10.00 voor 24 maanden, met een eigen risico van € 20.00 per otoplastiek.