Delen:

Gevraagd Optometrist

Bedrijfsprofiel:

Valentijn Opticiens is een zelfstandig optiekbedrijf waar kwaliteit in oogzorg voorop staat. Iedere klant krijgt professionele aandacht en ontvangt  de grootst mogelijke service. Door ons continue vernieuwend assortiment zijn wij toonaangevend in de regio op het gebied van oogmode. Wij zijn dan ook alert op de nieuwste trends en innovaties. Verder zijn wij opgenomen in het kwaliteitsregister van de OVN en het ANVC.

 

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een

 

Optometrist (m/v)

 

Je komt te werken in een deskundig team van opticiens en contactlensspecialisten.

Profiel en persoonskenmerken:

Je kunt naast zelfstandig, ook goed in teamverband werken. Jouw communicatieve vaardigheden zijn prima ontwikkeld en je bent gepassioneerd met je vak bezig. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt als opticien en contactlensspecialist. Vanzelfsprekend heb je een klantgerichte en flexibele instelling, gecombineerd met een flinke dosis enthousiasme.

 

Ons aanbod:

Wij bieden je een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige functie in een prettige werkomgeving. Je werkt samen met gekwalificeerde collega's en kunt beschikken over geavanceerde instrumenten. Daarnaast bieden we een goed salaris die afhankelijk is van opleiding en ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de NUVO richtlijnen en opleidings- en bijscholingsmogelijkheden zijn evident.

 

Reactie of meer weten?

Een sollicitatiebrief met CV ontvangen we graag op onderstaand adres of per e-mail. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Jesper Schijf.

 
Valentijn Opticiens

Essenlaan 26

2461DH TER AAR

0172-605028

[jesper@valentijnopticiens.nl]