Delen:

 Over ons


Valentijn Opticiens is een zelfstandig optiekbedrijf. Sinds 1 januari 2020 is Jesper Schijf, die in 2006 bij Valentijn Opticiens is gestart als opticien, de trotse eigenaar. Valentijn Opticiens is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 6 medewerkers en 
opgericht door Jeroen Valentijn die in 1984 als opticien in Ter Aar is begonnen. 

 

Oogzorg.

De kwaliteit in oogzorg staat bij Valentijn Opticiens voorop. Komt u voor een oogmeting of oogonderzoek dan zult u ten alle tijde geholpen worden door gediplomeerde medewerkers. Wij hebben alle disciplines in huis, optometristen, opticiens en contactlens-specialisten.

 

Hoorzorg.

Sinds 2009 hebben wij een samenwerking met Oorwerk Audiciens. Oorwerk is een bedrijf met hoog opgeleide professionals die zich verbonden voelen door het vak. Oorwerk heeft bij ons in het souterrain een eigen geluidsarme meetruimte tot haar beschikking.

 

Mode en advies.

Ook op modegebied kan Valentijn Opticiens u zeker verrassen, wij hebben een uitgebreide collectie brilmonturen en zonnebrillen in huis. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een bril. Laat u verrassen door onze kijk op een nieuwe uitstraling, kiest u voor modern, zakelijk, apart of ondeugend wij hebben het allemaal. Ook op glasgebied kunnen wij u goed adviseren naar uw kijk behoeften, heeft u specifieke werkzaamheden dan kijken wij naar de juiste oplossing.

 

Even voorstellen