Delen:

 Over ons


Valentijn Opticiens is een zelfstandig optiekbedrijf. Optometrist Jeroen Valentijn, is in 1984 gestart als ondernemer en uitgegroeid tot een bedrijf met inmiddels 7 medewerkers. Jesper Schijf is in januari 2015 toegetreden als lid van de directie.

 

Oogzorg.

De kwaliteit in oogzorg staat bij ons voorop. Komt u voor een oogmeting of oogonderzoek dan zult u ten alle tijde geholpen worden door gediplomeerde medewerkers. Wij hebben alle disciplines in huis, optometristen, opticiens en contactlens-specialisten.

 

Hoorzorg.

Sinds 2009 hebben wij een samenwerking met Oorwerk Audiciens. Oorwerk is een jong bedrijf met hoog opgeleide professionals die zich verbonden voelen door het vak. Oorwerk heeft bij ons in het souterrain een eigen geluidsarme meetruimte tot haar beschikking.

 

Mode en advies.

Ook op modegebied kunnen wij u zeker verrassen met onze uitgebreide collectie brilmonturen en zonnebrillen. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een bril. Laat u verrassen door onze kijk op een nieuwe uitstraling, kiest u voor modern, zakelijk, apart of ondeugend wij hebben het allemaal. Ook op glasgebied kunnen wij u goed adviseren naar uw kijk behoeften, heeft u specifieke werkzaamheden dan kijken wij naar de juiste oplossing.

 

Even voorstellen     

     20180911v2klein1.jpg