Zorg jij goed voor je gehoor?

Op maat gemaakte gehoorbescherming

De otoplastiek is een op maat gemaakt "oorstukje" voor iedereen die vaak gebruik wil maken van een goede bescherming met een perfecte pasvorm. Bij het gebruik van slijptollen, kettingzagen, maaimachines enzovoorts is goede bescherming vereist of zelfs verplicht, maar ook op de motorfiets is het een uitkomst.

HET MAKEN VAN HET OORSTUKJE

Van de gehoorgang wordt een afdruk gemaakt die in het ISO-9002 gecertificeerde laboratorium verwerkt wordt tot een perfect passend oorstukje. Dit kan gemaakt worden met een hard materiaal of met het door Noizezz ontwikkelde Soft Komfort materiaal. De vele extra voordelen van het zachte Soft Komfort materiaal zoals een hoger draagcomfort, een langere levensduur, een betere pasvorm, een snellere gewenning, en de zeer hoge hygiene zorgen ervoor dat we nagenoeg 100% Soft Komfort materiaal leveren.

Door deze selectieve demping worden alleen de schadelijke niveaus gefilterd en blijven omgeving- en spraakgeluiden behouden. Verder is het filtertje een open systeem. Hierdoor blijft men richtinghoren en worden hinderlijke drukverschillen voorkomen. In eerder genoemd oorstukje wordt een filter geplaatst. Dit filter is er in 4 verschillende niveaus van weinig tot zeer veel demping. De keuze van het filter wordt bepaald door de geluidsomgeving  waarin de beschermers gebruikt worden.

GARANTIE

De otoplastieken worden geleverd met 3 maanden garantie op de pasvorm. Filters kunnen binnen 3 maanden kosteloos worden omgewisseld. Otoplastieken zijn er in diverse uitvoeringen. 

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de volgende opties:

 • Leverbaar in vele kleuren
 • Verschillende filtertype
 • Speciale muziek "vlak" filters
 • Portofoon verbinding

Slaapdopjes op maat

Wie kent het niet. Vliegtuigen die over vliegen, een snurkende partner of ander hinderlijk geluid uit je omgeving.

Speciaal voor het slapen passen wij op maat gemaakte oordoppen aan die geschikt zijn om mee te slapen en onnodig geluid dempen. Omdat deze dopjes op maat gemaakt worden zitten ze als gegoten en zitten ze comfortabel in elke slaaphouding. Is dit nu wanneer je op je rug of buik slaapt, of wanneer je een zijslaper bent.

Slaapdoppen zijn gemaakt van dezelde kwaliteit als de op maat gemaakt gehoorbescherming en gaan daarom langere tijd mee en zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

 

gehoor-
bescheriming

€119,50

 • Dit is een vanaf prijs,
  per paar.

otoplastieken met vlakfilter

€144,50

 • Dit is een vanaf prijs,
  per paar.

Otoplastieken voor het slapen

€107,00

 • Dit is een vanaf prijs,
  per paar.