kwaliteit
staat voorop

opgericht in 1984

Valentijn Opticiens is een zelfstandig optiekbedrijf. Sinds 1 januari 2020 is Jesper Schijf, die in 2006 bij Valentijn Opticiens is gestart als opticien, de trotse eigenaar. Valentijn Opticiens is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 8 medewerkers en opgericht door Jeroen Valentijn die in 1984 als opticien in Ter Aar is begonnen. 

OOGZORG

De kwaliteit in oogzorg staat bij Valentijn Opticiens voorop. Komt u voor een oogmeting of oogonderzoek dan zult u ten alle tijde geholpen worden door gediplomeerde medewerkers. Wij hebben alle disciplines in huis, optometristen, opticiens en contactlens-specialisten.

HOORZORG

Sinds 2009 hebben wij een samenwerking met Oorwerk Audiciens. Oorwerk is een bedrijf met hoog opgeleide professionals die zich verbonden voelen door het vak. Oorwerk heeft bij ons in het souterrain een eigen geluidsarme meetruimte tot haar beschikking.

MODE EN ADVIES

Ook op modegebied kan Valentijn Opticiens u zeker verrassen, wij hebben een uitgebreide collectie brilmonturen en zonnebrillen in huis. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van een bril. Laat u verrassen door onze kijk op een nieuwe uitstraling, kiest u voor modern, zakelijk, apart of ondeugend wij hebben het allemaal. Ook op glasgebied kunnen wij u goed adviseren naar uw kijk behoeften, heeft u specifieke werkzaamheden dan kijken wij naar de juiste oplossing.

Ons team

Jesper

Eigenaar

jochem

Opticien

jennefer

Contactlensspecialist

david

Contactlensspecialist

Samantha

Opticien

Nova

Optometrist i.o.

Carla

Administratief medewerkster

Bart jan

Optometrist

Marijke

Audicien