trendy, chique, uitdagend, ondeugend of gewoon leuk

Brilmode voor iedereen!

Om een indruk te krijgen hoe onze collectie is opgebouwd kunt u op een van onderstaande logo's klikken. Helaas kunnen we niet alle monturen en merken laten zien op de website. Dus als u eens de gehele collectie wilt bewonderen, dan nodigen wij u graag uit in onze winkel. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van een montuur dat bij u past, trendy, chique, uitdagend, ondeugend of gewoon leuk. Graag tot ziens!

Het helpen uitzoeken van een montuur is voor ons team altijd een leuke uitdaging, wat de klant zoekt is niet altijd de mooiste keus. Valentijn Opticiens laat u ook graag de mogelijkheden zien waar u juist niet aan dacht. Een andere kleur of juist een andere vorm kan erg bepalend zijn voor uw uitstraling. Laat u door ons verrassen dan zult u verbaasd zijn wat er allemaal mogelijk is. Wij struinen regelmatig beurzen af om voor u die ene leuke, trendy of extravagante brilmontuur te vinden. Hierbij blijven de rebelse kinderbrillen en de luxe klassiekers niet onopgemerkt.Ons grote aanbod varieert van exclusieve monturen vervaardigd uit hoogwaardige materialen tot de laag geprijsde actie-brillen.

Zonnebrillen

De zonnebril is een niet meer weg te denken artikel geworden als het gaat om goede bescherming van de ogen tijdens zonnige dagen. Niet alleen als u op vakantie gaat naar de wintersport of zonvakantie maar ook in Nederland is het raadzaam een goede zonnebril te gebruiken. Een goede zonnebril beschermt u tegen UV-straling en voorkomt verblinding.

Valentijn Opticiens verkoopt alleen zonnebrillen met 100% UV-bescherming en zijn er in vele soorten. Zo zijn er zonnebrillen met contrastverhogende glazen om beter diepte te kunnen zien, zeer prettig met autorijden en skieen. Polariserende glazen zorgen ervoor dat de schittering wordt weggenomen, dus prettig op het water en ook in de auto. Nog mooier is het natuurlijk beide eigenschappen te combineren. En voor de uiterste bescherming zijn er de spiegelglazen, deze worden geadviseerd aan personen die zeer slecht tegen de zon kunnen en aan een ieder die regelmatig naar het hooggebergte afreizen. Naast het functionele van de zonnebril is het zeker zo belangrijk dat deze ook mooi staat, wij hebben zeer veel merken in huis van sportief tot gekleed.

Om een indruk te krijgen hoe onze collectie is opgebouwd kunt u op een van onderstaande logo's klikken. Helaas kunnen we niet alle zonnebrillen en merken laten zien op de website. Dus als u eens de gehele collectie wilt bewonderen, dan nodigen wij u graag uit in onze winkel. Wij adviseren u graag bij het uitzoeken van de zonnebril  dat bij u past, trendy, chique, uitdagend, ondeugend of gewoon leuk. Graag tot ziens!

Beeldschermbrillen

De regelgeving omtrent ergonomische werkplekken wordt steeds strenger. Terecht, want maar liefst 70% van alle werknemers in kantoor- en andere binnen situaties, heeft nek- en hoofdpijnklachten. Deze klachten ontstaan vaak doordat er niet scherp gezien kan worden in de juiste lichaamshouding. Door gebruik te maken van de juiste correctie op lees- en beeldschermafstand kan men deze klachten vaak voorkomen. Tijdens een uitgebreid oogonderzoek bepalen we aan de hand van de persoonlijke lees- en beeldschermafstand de juiste correctie. In het algemeen zijn er drie typen beeldschermbrillen te onderscheiden.

EEN MULTIFOCALE LEESBRIL

Met een gebruikers afstand van beeldscherm tot leesafstand. Deze leesbril is nodig als de correctie voor het beeldscherm verschillend is ten opzichte van het leeswerk. De sterkte verloopt dus van leesafstand tot beeldschermafstand.

EEN MULTIFOCALE LEESBRIL MET EXTRA VERLOOP

Deze bril heeft een sterkte die verloopt van leesafstand tot 2 of 4 meter. Hierdoor kan men ook iets verder dan het beeldscherm scherp zien. Erg prettig voor bijvoorbeeld baliewerk of in vergaderingen.

Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen worden gemaakt volgens vastgestelde normen. Wij zijn leverancier van Proteye, Honeywell en Intersafe. Voor een kleine impressie verwijzen wij naar de website van onze hoofdleverancier, Proteye.

Voor prijsopgave zijn wij altijd bereid, dit kunt u aanvragen via ons contactformulier of telefonisch.