Nieuws SAW 2

Cheque Stichting Ambulance Wens

In 2020 heeft Jesper na een aantal jaar Valentijn Opticiens overgenomen. Hij had altijd al de wens om voor zichzelf te beginnen. In eerste instantie is alles ‘bij het oude’ gebleven, maar in 2022 is er een begin gemaakt met het nog meer eigen maken van het bedrijf.

In 2022 is de huisstijl van Valentijn Opticiens aangepast naar een nieuwe frisse look en is ook het interieur op de schop gegaan. De verjonging binnen het team uit zich nu in de totale uitstraling van het bedrijf.

In eerste instantie bleef Valentijn Opticiens trouw aan zijn bestaande glasleverancier, maar ging ‘toch over de schutting van de buren kijken’. Jesper raakte in gesprek met John van de Wakker van Rodenstock en kort hierop is de overstap in gang gezet. Eind 2022 zijn de oriënterende gesprekken gevoerd en op 17 en 18 februari hebben we tijdens het BIG Exact-event een vliegende start gemaakt. Rodenstock heeft in de ‘capsule’ onze bestaande klanten kennis laten maken met de DNEye® scanner

De hypernauwkeurige DNEye® Scanner registreert meer dan duizend meetpunten van uw ogen. Zo zijn wij nu in staat om de verschillen in dag- en nachtzicht te analyseren en de lengte van je oog mee te nemen om een exact biometrisch oogmodel te maken. Deze gegevens gebruiken we om  biometrische glazen te maken die exact bij jouw ogen passen: B.I.G. Exact®.

Jesper is in de tussentijd ook in gesprek geraakt met Kees Veldboer van Stichting Ambulance Wens. Hij raakte erg geïnspireerd door de verhalen van Kees en ook door de werkwijze van de stichting. Een laatste wens vervullen aan terminale/immobiele patiënten. Van de laatste keer een bezoek brengen aan iemand zijn thuissituatie tot een buitenland reis. Niets is te gek en alles wordt bekostigd door middel van donaties. Vooral dat laatste was voor Jesper een reden om ook iets te doen voor de stichting. Samen met Rodenstock hebben zij een mooi bedrag gedoneerd aan deze stichting.

Afgelopen week heeft Jesper de cheque voor Stichting Ambulance Wens mogen uitreiken aan Kees. Bram, de hond van Kees, was ook bij de uitreiking aanwezig en liet duidelijk zien erg blij te zijn met deze donatie.

Bent u ook geïnteresseerd in de werkzaamheden van Stichting Ambulance Wens? Kijk dan op https://www.ambulancewens.nl Hierop kunt u ook doneren of zelf het wensformulier invullen voor iemand die nog een laatste keer een wens in vervulling wil laten gaan.